Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec, jehož postava napraveného kriminálníka Tonyho je stálým členem statku v seriálu Slunečná, teď bude mít 14 dnů natáčecí pauzu. Ve středu ráno se podrobil operaci tříselné kýly. Do vysočanské polikliniky ho odvezla manželka Míša Tomešová (29), hvězda ze Sestřiček, která nedávno prodělala operaci slepého střeva.

„Byl jsem nervózní, nikomu se nechce pod nůž, ale všichni na mě byli moc milí,“ řekl nám Roman Tomeš (33), který je od včera již doma. Lékaři totiž zvolili laparoskopickou operaci. I tak mu po ní zůstane pod pupíkem jizva. „Budu mít dvě a až se otevřou v létě koupaliště, můžu se cítit jako akční hrdina,“ vyprávěl Roman se smíchem. Ten pod vlivem narkózy, když se probral, všem říkal, jak je miluje...

Už jako malý kluk v pouhých osmi letech podstoupil operaci pupeční kýly, tehdy pochopitelně klasickým způsobem. Kde teď ke kýle přišel? „Tahal jsem těžké věci, nábytek, vyklízel tady doma, nechtěl jsem si nechat pomoci,“ řekl Super.cz. Na podobné akce bude muset alespoň 6 týdnů zapomenout. Nesmí nosit ani děti. Takže jejich dva synové Kristian (4) a Jonáš (2,5) polezou teď hlavně po mamince.

A co má Roman naplánováno na 14denní dobu rekonvalescence, kdy nebude moci natáčet Slunečnou? „Dodělám resty, chci pokračovat ve psaní muziky na svoje druhé album, ale hlavně ležím a cpu se. Zatím mi pořádně nejde ani vstávání z gauče. Připadám si jak vojenský veterán,“ řekl nám marod, kterého čeká počátkem května vytažení stehů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám