Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá herečka a dnes úspěšná podnikatelka Gwyneth Paltrow (51) poodhalila své stále dokonalé křivky v bikinách v přírodě, kde oslavila Den Země.

„Vždy snažím přiblížit Matce přírodě, jak jen to je možné,“ napsala blondýnka ke snímku na Instagramu. Fanoušci jí pod snímkem posílali srdíčka, ale zároveň vyjádřili své obavy, zda není na Floridě a nehrozí, že z vody zaútočí aligátoři.

Gwyneth si nedávno zahrála i na modelku, kdy sama nafotila nové módní kousky pro svou značku G. Label, kterou nabízí na stránce Goop, kterou založila už v roce 2008 ve své kuchyni. Začínalo se newslettery s recepty a postupně se značka rozrostla do neuvěřitelných rozměrů a v dnešní době nabízí jak doplňky pro zdravý životní styl, tak i kosmetiku, oblečení a nechybí ani podcasty a vlastní show na Netflixu.

S propagací značky Paltrow nedávno pomáhala i její dcera Apple, která do popisu matčiny ranní rutiny dala všechno. I zmínku o tom, že Gwyneth nabízí několik produktů, které se točí kolem slova vagina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám