Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už to dávno nejsou holky, ale maminky od rodin, tak stále působí v obnoveném seskupení Holki. Za poslední rok dívčí kapela kvůli pandemii nevystupovala, ale ani jedna členka se rozhodně nenudila. Všechny tři členky skupiny jsou maminkami od rodin, a tak se maximálně věnovaly svým dětem. Nikola Šobichová je navíc učitelkou, která vyučuje děti online způsobem.

„Těšíme se, až to skončí. Lidi nemůžou prakticky nic dělat, a tak určitě rádi půjdou na nějakou městskou akci, diskotéku,“ říká Kateřina Brzobohatá, která se těší, až se vše vrátí k normálu. Nemoc covid-19 se skupině doposud vyhýbala, nedávno jí ale onemocněla Radana Labajová.

„Zatím jsem, zdá se, jediná z kapely, kdo má tu zkušenost. Mám to krátce za sebou,“ svěřila se Super.cz Radana, která má za sebou navíc zdravotní komplikace a dvě operace.

Členka kapely Holki v loňském roce podstoupila adnexektomii, tedy odstranění vejcovodů a vaječníků, a poté mastektomii. Zjistila totiž, že je nositelkou vysoce rizikové vlohy BRCA2 a riziko vzniku rakoviny je u ní 80 %. Rakovině podlehla její maminka a stejná nemoc postihla i její sestru. Na své zdraví tak musí být opatrnější.

„Dělala jsem vše proto, abych to nechytila, ale osud to zamotal jinak. Měla jsem všechny příznaky, čich stále nemám, chuť taky ne, což už mi trošku vadí,“ krčí rameny zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám