Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušky a přátele amerického influencera Adama Perkinse zasáhla smutná zpráva. Teprve čtyřiadvacetiletý mladík v neděli zemřel. Informaci oznámil jeho bratr, dvojče Patrick Perkins.

„Můj bratr Adam Perkins minulou neděli 11. dubna zemřel. Slovy nedokážu vyjádřit, co pro mě jeho ztráta znamená. Často se mě lidé ptali, jaké to je být dvojčetem. A moje odpověď většinou byla: Jaké je nebýt?“ uvedl Patrick.

S bratrem na mnoha videích spolupracoval. „Neumím najít slova, kterými bych vyjádřil, jaké pro mě bude žít bez něj, byl to můj nejlepší přítel,“ dodal.

Perkins se proslavil v roce 2015 na již zaniklé aplikaci Vine třísekundovým videem, na němž v boxerkách vešel do koupelny a nadšeně hlásil „Čau, vítejte v Chilli´s!“ Šlo o slogan řetězce Chilli´s Grill & Bar, který jím anoncoval rozvážkovou službu, díky níž se každý doma může cítit jako v restauraci.

Jeho kratičké video se stalo virálem a dočkalo se mnoha remixů a parodií.

Kondolence se objevila i na Twitteru zmíněného řetězce, přátelé a kolegové na něj vzpomínají jako na legendu a ikonu Vinu.

Perkins působil také na TikToku nebo Instagramu a věnoval se hudbě. Tu také vystudoval na newyorské univerzitě. V roce 2018 vydal pod jménem Plas Teg album Latch Relay. Příčinu úmrtí bratr nesdělil.

Reklama

Další články

Načítám