Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

František Nedvěd (73) dokončil léčbu rakoviny plic, vrátil se mu hlas a postupně se zotavuje. To ale není jediná dobrá zpráva, kterou se známý muzikant pochlubil. Bude se znovu ženit!

Po 50 letech obnoví s manželkou Marií své sliby. „Je to pravda, myslím, že s tím přišla spíš manželka. Bude to na Staroměstské radnici a nebude to nic pompézního, po těch letech už není co slavit,“ řekl Super.cz se smíchem zpěvák.

Přípravy na veselku probíhají v poklidu. „Nechal jsem si ušít oblek a manželka si jde taky příští týden pro šaty. Oslavíme to jen takhle jednoduše, budeme tam mít nejspíš jen rodinu. Byli z toho nadšení,“ popsal.

Přestože má léčbu rakoviny konečně za sebou, ještě nějakou chvíli potrvá, než se bude cítit zase fit. „Ještě se budu zotavovat tak 14 dní a potom uvidíme, jak to dopadne. Potřebuji rekonvalescenci, je to běh na dlouhou trať, ale zvládám to,“ svěřil se František Nedvěd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám