Hlavní obsah
Článek

Ani během téměř dvoutýdenní dovolené v Emirátech si Gabriela Partyšová (45) nedala pohov od tréninku. I když přes zimu poctivě sportovala, činky nepřestala zvedat ani v době, kdy lidé zvedají spíš drinky s paraplíčkem u hotelového bazénu.

„Denně cvičím na kardio stroji v garáži, a pokud cestuji, tak většinou vyhledávám ubytování, kde je možný pohyb,“ říká moderátorka, která tak učinila i během třináctidenní polopracovní dovolené.

„Bydlela jsem v pěti hotelích, zahrála si na čtyřech dubajských golfových hřištích a neustále byla v pohybu. Dokonce jsem zašla i na hodinu boxu. Občas je fajn si zabouchat do pytle, člověk je pak klidnější,“ řekla Super.cz s úsměvem Gabriela.

Moderátorka prý vlastně ani nemá jinou možnost, než na sobě stále pracovat, neboť si je vědoma toho, že televize opticky přidává pět až sedm kilo.

Partyšová do aktivit zapojila také syna Kristiána, kterého vzala na golfové hřiště, nebo s ním dováděla v moři. „Miluju vůni moře a jsem schopna v moři trávit hodiny,” říká Gabriela a jedním dechem dodává: „Kristián je můj parťák. Všechny sportovní aktivity kromě jógy zvládá se mnou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám