Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Christopher Atkins zazářil v Modré laguně z roku 1980. Jen málokdo dokáže zapomenout na jeho blond kudrny a svalnaté opálené tělo po boku smyslné Brooke Shields. Jeho vlasy od té doby možná trochu zešedivěly, ale jak se zdá, herec je ve svých 60 letech stále při plné síle.

V rozhovoru pro Page Six uvedl, že je single a hledá si novou partnerku, a teď to přijde, s pořádným sexuálním apetitem, aby s ním udržela krok.

„Sorry, jsem velmi sexuálně orientovaný,“ dodal s tím, že od budoucí partnerky očekává sex dvakrát denně. Když se ale unaví, přiznal, že to půjde jen jednou za den.

„Chci ženu, která nebude dělat dusno, na to už jsem moc starý. Která se ráda směje a je spontánní. A musí být otevřená. Otevřeností myslím to, že věřím, že ve zdravém vztahu musí být dostatek intimity. Tím nemyslím jenom sex, ale schopnost se vyjádřit k intimním věcem bez odsuzování a zlehčování,“ vysvětlil.

Christopher, který se kromě Modré laguny blýsknul také v seriálu Dallas, se v roce 1985 oženil s australskou herečkou Lynn Weber, a než se v roce 2007 rozvedli, měli spolu děti Brittany a Granta. Dnes je z něj pyšný dědeček a vnoučata bere kempovat, rybařit a dělá s nimi nejrůznější sporty.

Od konce manželství měl prý jen dva delší vztahy. Kratší trval čtyři roky, delší pak sedm let. Atkinsovi bylo teprve 18, když se točila Modrá laguna. Kritici snímek sice neuvěřitelně ztrhali, ale tvůrcům vydělal majlant.

Brooke bylo pouhých 14 let, když se film točil. Během milostných scén ji tak zaskočila koordinátorka Kathy Trout, která byla přeci jen o něco starší. V době natáčení jí bylo 32.

Reklama

Další články

Načítám