Hlavní obsah
Článek

Modlitby fanoušků Bridgertonových byly vyslyšeny. Příznivci, a především příznivkyně netflixového hitu, sice ještě oplakávají odchod svalovce Regého-Jeana Page alias Simona Basseta, který se k jejich zármutku neobjeví v připravované druhé řadě, najednou jim ale svitla nová naděje.

Tvůrci totiž oznámili, že po druhé mohou počítat i se třetí a čtvrtou sérií. Zatím nesdělili podrobnosti, ale netřeba nejspíš dodávat, že srdce diváků zahořela nadějí, že se jejich oblíbený vévoda z Hastings v budoucnu do seriálu vrátí.

„Vážení členové společnosti, zdá se, že máme speciální oznámení. Bridgertonovi se vrátí se třetí a čtvrtou řadou. Tato autorka si bude muset pořídit víc inkoustu. Vaše oddaná Lady Whistledown,“ objevilo se na instagramovém profilu produkční společnosti spolutvůrkyně show Shondy Rhimes.

A jak se dalo předpokládat, fanoušci začali v komentářích šílet. „Vrátí se v nich vévoda?“ padl okamžitě dotaz. „Pořád chceme vévodu zpátky!“ zaznělo dále. „Chceme vévodu.“ „Přiveďte zpátky vévodu.“ „Skvělé, teď potřebujeme, aby se vrátil vévoda.“ zahltili příspěvek komentáři.

Jak knižní předloha Julie Quinn naznačuje, druhá série se zaměří na milostný život Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey). Diváci se mohou těšit i na zástup nových postav a vypadá to, že nebude chybět ani Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), i když bude bez manžela (Page).

Pokud se ale tvůrci i nadále budou aspoň náznakem držet knižních předloh, lze předpokládat, že se každá z následujících sérií bude zaměřovat na romantický život jiného ze sourozenců Bridgertonových. Ale ne že by se doposud drželi knih do detailu. Naděje fanoušků umírají poslední.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám