Hlavní obsah
Článek

Sluší jim to spolu v seriálu, kde hrají zamilovaný pár, perfektně se doplňují v porotě a teď ukázali, že si notují i na pódiu. Eva Burešová (30) a Marek Lambora (28) odstartovali 4. kolo show Tvoje tvář má známý hlas tanečně i pěvecky náročným číslem. Jako sexy Beyoncé a energický Bruno Mars zvedli porotu ze židlí a diváci nešetří chválou.

„Tak to se mi líbilo hned na úvod, těžko taky bude něco lepšího,“ nechal se slyšet Jakub Kohák (49) a přidala se k němu hostující porotkyně Patricie Pagáčová (35). „Fantastický, nemohla jsem z vás spustit oči,“ komentovala výkon Burešové a Lambory.

Vystoupení nenechalo klidné ani fanoušky, kteří mladé herce zasypali lichotkami a v počtu komentářů na sociálních sítích už jim mohli konkurovat jen včerejší vítězové David Gránský (32) a Roman Vojtek (51).

„Klobouk dolů, oba to dali krásně, těžká choreografie a k tomu zpěv. Tenhle jejich výkon byl úplně na jedničku, bez chybičky, no prostě pecka,“ jásá fanynka z výkonu porotců. „Tak tohle bylo snad nej číslo ze všech řad... super,“ přidává se další.

Z čeho jsou diváci nadšeni podstatně méně, jsou masky. Jak jsme již informovali, majitel licence rozhodl, že představitelům afroamerických umělců už maskéři nebudou barvit pleť, jako byli zvyklí v řadách předchozích. To některé diváky rozhněvalo, hlavně v tomto kole, kde bylo ztvárněno hned několik afroamerických umělců. Třeba právě Beyoncé a Bruno Mars, ale také Albert Černý (34) v přestrojení za Whitney Houston (†48) nebo Marta Jandová (49) jako Mariah Carey (53).

„Bohužel zákazem barvení pleti u černochů všechny masky ztrácí kouzlo,“ usoudila divačka. „Nejsou oba černoši? To samé jako Whitney a Mariah. To Nova šetřila na barvách?“ přitakává k reakcím fanda. „Ono udělat z něj tmavšího je asi problém,“ rozčiluje se další.

V tomto směru ale maskéři bohužel zasáhnout nemohou. Jak uvedl PR koordinátor pořadu, jen dodržují pokyny seshora. „TV Nova své pořady vždy produkuje v souladu s požadavky majitele licence,“ řekl nám Vojtěch Boháček.

Reklama

Další články

Načítám