Hlavní obsah
Článek

Jako většina celebrit v zahraničí, i Britney Spears (42) se pochlubila tím, že už dostala vakcínu proti covidu-19. „Nebolelo to, nic jsem necítila a doufám, že to i bez následků zůstane,“ řekla v krátkém videu. Ještě předtím ale fanoušky potěšila pohledem na její perfektní křivky.

Sdílela s nimi totiž video s několika outfity, mezi nimiž byl i průhledný overal se zvířecím vzorem, který těsně obepínal její tělo. „Našla jsem svůj overálek… Sice jsem nenašla roušku, ale aspoň jsem znovu našla své tělo. Zůstaňte veselí, přátelé, a dělejte to, co vás činí šťastnými, zatraceně!“ napsala Britney k následujícímu videu.

Nedávno vyšel o zpěvačce dokument s názvem Osvoboďte Britney Spears, s jehož produkcí sice neměla co do činění, ovšem vznikl na její podporu v soudní bitvě o opatrovnictví. Ona sama viděla jen část z něj a emotivně na něj reagovala ve svém pozdějším vyjádření.

Pořád tu jsou ale lidé, kteří nevěří, že zpěvačka své příspěvky na sociální síti zveřejňuje sama a bez dozoru. „Dělám, co můžu, abych si zachovala lásku a radost ze života. Tanec mi přináší radost. Nejsem tu, abych byla dokonalá, to je nuda. Jsem tu, abych šířila laskavost,“ uvedla také ve své reakci.

Na její podporu před časem přispěchala i její mediální poradkyně Cassie, která její slova potvrdila: „Britney několikrát opakovala, že své posty na Instagramu sama vytváří, a lidé přesto neustále věří konspiračním teoriím o její kontrole. Britney si příspěvky sama vytváří, sama píše popisky, hledá si fotky na Googlu, Pinterestu i vtipné obrázky. Všechno dělá sama a nikdo jí nic nepodsouvá.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám