Hlavní obsah
Článek

Rapperka Iggy Azalea (33) zveřejnila soukromé zprávy, které jí posílají slavní kolegové z branže, a některé z nich si opravdu za rámeček nedají. Oplzlé návrhy střídají například nabídky finančních obnosů za její „čas“.

Iggy zveřejnila textovky prostřednictvím tiktokového videa, a i když neodhalila jména odesílatelů, fanoušci zůstali v šoku z obsahu zpráv.

„Chci ti lízat zadek,“ napsal jí například instagramový uživatel s 27 milióny sledujících. „Vylížu tě jako sklenici od medu,“ poslal další. „Zaplatím ti za tvůj čas, dám ti 15 tisíc dolarů (přes 330 tisíc Kč - pozn.), když si se mnou popovídáš přes telefon nebo na Instagramu, vyplatím tě okamžitě,“ nabízel jiný.

Další zase sliboval, že bude jejím partnerem a postará se o ni lépe než rapper Playboi Carti (24), otec jejího ročního syna Onyxe.

Australská kráska poukazuje na zprávy od slavných rapperů i ve svém singlu Sip It, k němuž vydala pekelně žhavý videoklip. V textu se rozhodně nedrží zpátky, jak je u rapperů zvykem.

Iggy, vlastním jménem Amethyst Amelia Kelly, se stala maminkou v první polovině loňského roku. Podařilo se jí ututlat celé těhotenství, narození syna oznámila až několik měsíců poté, co ho přivedla na svět. S jeho otcem byla na střídačku ve vztahu od roku 2018. Rozešli se koncem roku 2019 a Iggy vychovává syna sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám