Hlavní obsah
Článek

Tipli byste si, které telefony teď ve světě nejvíc frčí? Zapomeňte na Apple nebo Samsung, jsou to ty od značky realme. Její cílovkou je hlavně mládež a milovníci nejnovějších technologií. K tomu, aby realme potvrdilo pozici nejrychleji rostoucího výrobce smartphonů, pomůže i novinka realme 8 Pro s úchvatným fotoaparátem a funkcemi, o kterých se vám dosud ani nesnilo.

Právě dnes, 8. dubna, na český trh přichází smartphone realme 8 Pro s jasným cílem – způsobit fotografickou revoluci. Pyšní se totiž foťákem s rozlišením, jaké tu ještě nebylo: 108 megapixelů! Díky tomu budou vaše snímky ostřejší a kvalitnější než kdy dřív, a to i při špatném světle. Samozřejmostí je hromada fotografických filtrů, které vám udělají parádu hlavně na sociálních sítích.

Realme 8 Pro přináší 108MP fotoaparát a skvělý displej

Model realme 8 je ale přelomový ze dvou dalších důvodů. Jako první telefon na světě umožňuje pořizovat časosběrné snímky noční oblohy a také časosběrné snímky režimem Tilt-shift. Že nevíte, o co jde? Představte si fotku nočního velkoměsta, kde je zaostřena jen malá část, takže scéna vypadá jako miniatura. Doteď to uměly jen drahé profi foťáky s ještě dražšími objektivy.

K této výbavě, díky které se realme 8 stane skvělou volbou pro amatérské fotografy, musíme přidat ještě velkou výdrž baterie, kterou při toulkách za dokonalým snímkem určitě oceníte. A když vám článek o velikosti 4500 mAh bude přece jen docházet, s rychlým 50W nabíjením doplníte energii z nuly na sto procent za tři čtvrtě hodiny. Pokud byste se náhodou ocitli v přírodě bez nabíječky, určitě uvítáte, že realme 8 vydrží díky speciálnímu spořivému módu s pěti procenty baterky celých 32 hodin!

Foto: Jan Žáček
Starry mode zachytí hvězdnou oblohu v profesionální kvalitě

Telefony od realme jsou na našem trhu teprve rok a už dotírají na ty nejzavedenější značky. Bodují hlavně u mladé generace, kromě nadupaných smartphonů nabízí realme i příslušenství včetně sluchátek a hodinek. Ale třeba také chytré žárovky ovládané hlasem.

Další články

Načítám