Hlavní obsah
Článek

V současné době se hojně spekuluje, jestli její vztah s Alexem Rodriguezem vůbec vydrží. Bývalý baseballista je pátým snoubencem Jennifer Lopez (54). Ta u oltáře stanula celkem třikrát a jedny zásnuby s Benem Affleckem (51) nedotáhla. Nyní, 17 let po rozchodu, se herec rozpovídal o své ex.

„Myslel jsem si, že mám dobrou pracovní morálku, ale odrovnalo mě, s jakým nasazením a odhodláním funguje dennodenně Jennifer. Jak vážně bere svou práci a jak oddaně si jde za svými cíli. A po tom všem se vrátí na začátek, a ještě zdvojnásobí svoje úsilí,“ vysekl své bývalé poklonu v rozhovoru pro magazín InStyle.

„Dodnes je podle mě nejtvrději pracujícím člověkem, jakého jsem v této branži poznal. Má velký talent, ale taky si to odmakala. Jsem velmi šťastný, že konečně sklízí ovoce za svou práci.“

„Do práce chodí jako první a odchází jako poslední. Největší dříč, co jsem kdy poznal. Když jsme byli spolu, byl jsem úplný opak. To se od té doby změnilo. Hodně jsem se od ní naučil. Je opravdový unikát,“ dodal na závěr.

Mezi Benem a Jennifer přeskočila jiskra v roce 2002 během natáčení společného filmu Láska s rizikem. Ještě v témže roce se zasnoubili. O dva roky později se ovšem rozešli, údajně kvůli tomu, že vedli každý úplně jiný život. Zatímco Jen je proslulá svou pracovitostí a zdravým životním stylem, Ben v této době hodně hýřil, pil a hrál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám