Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jada Pinkett Smith (52) ve své facebookové talk show Red Table Talk přiznala, že ji v minulosti přitahovaly ženy. A její dcera Willow (20), s níž pořad moderuje, na tom není jinak.

„Miluji být mezi ženami, ale nikdy bych s žádnou nemohla mít vztah. Asi dvakrát v životě jsem ale zaznamenala, že mě žena sexuálně přitahovala,“ práskla na sebe i před svou matkou a další moderátorkou pořadu Adrienne Banfield-Norris (67).

„Taky jsem byla v minulosti unešená ženami,“ přitakala Willow. „Nemyslím, že jsem se někdy do nějaké zamilovala, ale rozhodně se to mohlo stát, protože jsem k nim něco cítila. Nejvíc mě na nich přitahuje porozumění a jemnost,“ dodala dcera Willa Smithe, která se už v minulosti hlásila k polyamorii.

„Miluji muže i ženy stejně. Chci jednoho muže a jednu ženu. Cítím, že bych mohla být polyamorní,“ nechala se slyšet v epizodě z roku 2019.

V oblíbené talk show řešily slavné dámy už mnoho peprných témat. Loni se ocitl pod drobnohledem i milostný život Jady, když vyšla najevo její aféra s mladším zpěvákem Augustem Alsinou. Tehdy také s Willem poprvé přiznali problémy a pauzu v manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám