Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sharon Stone (66) vydala biografii The Beauty of Living Twice, a jak už v minulosti naznačila, jedná se o literaturu s mnoha detaily z jejího života. Tou nejvíc šokující je nejspíš informace, jak herečku s mladší sestrou Kelly sexuálně obtěžoval a zneužíval děda z matčiny strany.

Stone popsala, že je jejich babička, kterou také zneužíval, zamkla s dědou Clarencem Lawsonem v pokoji, když byly ještě batolata. Tehdy prý zneužívání začalo. Lawson zemřel, když bylo herečce 14 let.

„Když ležel v rakvi, píchla jsem do něj, abych se ujistila, že je opravdu po něm. Podívala jsem se na Kelly, pochopila to, bylo jí 11 a věděly jsme, že je po všem,“ píše Stone.

V tom samém roce se Sharon ošklivě zranila při jízdě na koni. Roztrhla si krk a málem vykrvácela. Podstoupila několik plastických operací, aby jizva nebyla vidět. A pravdou je, že o ní většina lidí skutečně neví.

V knize se také rozepsala o své ikonické roli v Základním instinktu, a jak netušila, že budou některé scény až tak explicitní. Dalším z témat, která rozebrala, byla její mrtvice, kterou prodělala ve věku 43 let. A to nebylo poprvé ani naposledy, kdy jen tak tak utekla hrobníkovi z lopaty.

Kniha The Beauty of Living Twice vyšla v USA 30. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám