Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Kim Kardashian (43) neudržela krok s Bridgertonovými. Zatímco celý svět vzdychal nad nejsledovanějším, ale také nejžhavějším seriálem Netflixu už v prosinci po jeho uvedení, Kim se k němu dostala až teď. A reakci si samozřejmě nemohla nechat pro sebe.

„Konečně se to děje,“ podotkla v Instastories, když se vrhla na první epizodu. „Nejsem v pohodě,“ psala s další. „Co se to děje? Nebrečím,“ komentovala romantickou taneční scénu hlavních aktérů Regého-Jeana Page a Phoebe Dynevor.

Kim prožívala scény stejně emotivně jako každý fanoušek Bridgertonových a pobavila tím internet. Není zdaleka jedinou hvězdnou fanynkou show. Po nocích ji sledovala i Mila Kunis, která tím trochu vyplašila manžela Ashtona Kutchera.

Kromě toho Bridgertonovy zhlédlo už na 82 miliónů domácností a fanoušci se vyloženě třesou na další sérii, která by se měla začít točit už teď na jaře.

Netflix také prozradil, že se druhá řada bude víc věnovat staršímu bratrovi Daphne (Dynevor) Anthonymu a jeho milostnému životu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám