Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se sešli s mladými muži z Třebíče, kteří se znají už od základky a od roku 2014 fungují jako kapela Like-It, jejíž song jsme mohli slyšet třeba v komedii Špindl 2, hlavní slovo měl zpěvák Dominik Kříž. V současné době tedy spíš zdravotní bratr. "Vystudoval jsem zdravotní školu a do zdravotnictví jsem se vrátil," řekl Super.cz.

"Když začala první vlna covidu, tak jelikož jsem profesí zdravotní bratr, rozhodl jsem se bez nějakého velkého přemýšlení a váhání vypomoct zdravotníkům v první linii, jak se říká. Pro mě první linie neexistuje, bral jsem to jako poslání. Kdy jindy než teď? Kromě jiného už měsíc také očkuji. Za směnu klidně naočkuju šedesát lidí," prozradil.

Pracuje i zbytek kapely, i když v jiných profesích. Bubeník Pavel Jansa pracuje v lakovně, basák Marek Vejtasa jako kontrolor a kytarista Dan Dukovský ke studiu chodí na brigády.

Chlapci se ale zároveň stále věnují muzice. "Pracujeme možná víc než dřív, scházíme se ve zkušebně a brzy bude i naše první album, ale termín, kdy vyjde, ještě není jasný. A vidět můžete i náš nový klip City in the City, který jsme stihli natočit v létě při rozvolnění v Berlíně," uzavřel zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám