Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě projektu Sčítání (začíná 27. března), jehož se stala tváří a tiskovou mluvčí, se moderátorka Jolana Voldánová (55) setkává jen s minimem lidí. Svoji roli hraje i to, že už roky žije několik desítek kilometrů za Prahou.

"Jsme opravdu zalezlí doma, občas se jdeme projít, na dálku na sebe mávneme s pár sousedy. Ale v zásadě, zrovna nedávno jsme o tom mluvili, už jsme rok opravdu všichni doma. Včetně dětí, protože ty mají distanční výuku, tak kam by chodily a jezdily, jsou taky disciplinované," řekla Super.cz moderátorka.

Její dvaadvacetiletý syn Vojta ovšem už pomalu z rodného hnízda vylétá. "Ten se teď od března vrátil zpátky do Prahy. Nikoli kvůli škole, protože tu tedy distančně zvládá, ale protože si tady našel na půl úvazku nějakou práci. Je celý natěšený, protože, byť třeba od počítače, ale bude moct něco dělat," svěřila Jolana, kterou jsme výjimečně potkali v Praze, když v Malostranské besedě natáčela talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám