Hlavní obsah
Článek

Vlaďka Erbová (42) se ostře ohradila proti tvrzení některých sportovních plátků, že brání svému partnerovi Tomáši Řepkovi (50) v zahraničním angažmá. „Já rozhodně nepatřím mezi ty ženy, které mluví svému partnerovi do pracovních věcí,“ řekla Super.cz Erbová. „O záležitostech týkajících se Tomášova pracovního umístění rozhoduje agent a ne já,“ uvádí na pravou míru spekulace Erbová. „Tomáš má za sebou dvacetiletou úspěšnou kariéru a věřím, že se i tentokrát rozhodně správně,“ říká Vlaďka.

V průběhu minulého manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským modelka dokázala, že umí nést statečně úděl manželky profesionálního sportovce. Když Vlaďka před šesti lety čekala svou první dceru Viktorku, byl její bývalý manžel vázán smlouvou k působení v americké NHL. Ona tak nemohla v průběhu požehnaného stavu vycestovat z Čech. „Zvládla jsem těhotenství, porod i šestinedělí bez partnera,“ uvádí Erbová. „Budu moc ráda, když mi bude Tomáš během porodu nablízku, ale pokud to nebude možné, přežiju to,“  říká statečně modelka.

Podle všeho stále ještě vážně není rozhodnuto, který prvoligový klub bývalý sparťanský kapitán posílí, případně jestli je ve hře i zahraniční angažmá. „Abych řekla pravdu, tak tyhle věci vážně neřešíme. Letos se obzvlášť těšíme na Vánoce a všechno ostatní se rozhodne až po Novém roce,“ uzavírá debatu o budoucí kariéře svého partnera Vlaďka.

Související témata:
Angažmá

Reklama

Další články

Načítám