Hlavní obsah
Článek

Z rodinného archivu vylovila Leona Machálková (56) vzpomínku na své dětství. Zpěvačka se pochlubila snímkem, kdy byla ještě malá holčička a na kterém by ji poznal jen málokdo. Na dětská léta zavzpomínala den v tátových narozenin, které spolu kvůli pandemii ale nemohli oslavit.

„Se svými rodiči si často voláme a vidíme se, jak to jen jde,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která tatínkovi k 75. narozeninám poblahopřála alespoň na dálku. „S tátou jsme v lednu společně strávili dva víkendy na chalupě a také jsme si vždy vyrazili na běžky. Teď se bohužel nemůžeme vidět, popřáli jsme mu se synem aspoň po telefonu, ale věřím, že si to brzy vynahradíme,“ řekla zpěvačka, která se právě sportem udržuje ve skvělé kondici a fit. Stejně tak její tatínek.

„Těší se dobrému zdraví, jak fyzickému, tak psychickému. Je stále dobře naladěn a nepodléhá brutálnímu tlaku současné covidové doby. Jsem za to nesmírně ráda a mimo jiné nás spojuje to, že nemáme strach. Víme, jak strach oslabuje imunitu a otevře dveře každé nemoci. Jsem na něj pyšná,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám