Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2019 zažila rodina amerického country zpěváka Grangera Smithe obrovskou bolest. Jeho teprve tříletý syn River zemřel. Chlapeček se utopil doma v bazénu, kam spadl, když si hrál se sourozenci. I přes okamžitý zásah rodičů a snahu lékařů se ho nepodařilo zachránit.

Chlapec zemřel před očima rodičů a dvou starších sourozenců, sestry London a bratra Lincolna.

„Byl to večer jako každý jiný. Byl jsem na zahradě a hrál si s London. Dělali jsme gymnastiku a chlapci si hráli s vodními pistolemi. Pamatuji si, že když jsem se díval na London, jak cvičí, napadlo mě, že si tenhle moment musím zachovat navždy, protože nebude trvat věčně,“ prozradil tehdy zdrcený otec, co předcházelo tragédii.

„Někde mezi 30 vteřinami a třemi minutami jsme se s Amber ocitli u bazénu a poskytovali první pomoc našemu synovi,“ popsal, jak rychle k neštěstí došlo. S manželkou Amber později uvedli, že se rozhodli darovat synovy orgány, které zachránily několik životů.

Nyní manželé oznámili, že čekají dítě. Ve videu, které rodina natočila, mluví právě k zesnulému synovi.

„Drahý Rivere, díky tomu, jak jsi žil, jsme poznali tolik radosti. Díky tomu, jak jsi žil, jsme se nasmáli. A díky tomu, jak jsi žil, jsme si i dost poplakali. Drahý Rivere, díky tomu, jak jsi žil, jsi nás přiblížil Bohu. A Bůh nám seslal zázrak. Drahoušku, díky tomu, jak jsi žil, budeš mít brášku,“ říkají postupně všichni členové rodiny.

Reklama

Další články

Načítám