Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sindy Starlet (37) je instagramová influencerka, která vydělává na své vizáži Barbie s obřím poprsím.

Svou první operaci prsou prodělala norská kráska v roce 2005 a od té doby ši nechala prsa zvětšit ještě třikrát. Zároveň má za sebou dvě operace nosu a její přestavba vizáže ji stála už přes 700 tisíc korun.

V mládí byla brunetkou, která byla štíhlá, ale poprsí chybělo. „Byla jsem štíhlá a neměla jsem žádná prsa. Že půjdu na plastiku, jsem věděla už od mládí. Když mi bylo čtrnáct, podívala jsem se na všechny svoje kamarádky a ty měly velká prsa. Byla jsem vždy obklopena modelkami a díky operacím se teď cítím mnohem sebevědoměji. Pro mě je důležité, aby žena měla prsa.“

Na její celkovou proměnu si můžete prohlídnout v galerii níže.

Sindy se dokonce před časem pustila i do zpěvu a natočila píseň s názvem Boob dance (Tancující prsa). Její patnáctiletý syn Leo ji prý v kariéře podporuje. „Leo si myslí, že je skvělé, že jeho matka natočila píseň. Myslím, že je na mě pyšný,“ uvedla také pro The Mirror Sindy.

Její největší sen je stát na pódiu a zpívat. „Zpívat jsem chtěla už od svých deseti let, ale je hodně těžké udělat hit. Snad bude Boobs Dance populární a když ne, udělám další song.“

Reklama

Další články

Načítám