Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pankáč Matěj Homola (38) se rozhodl popřát svým fanouškům specifickým způsobem. Se svou kapelou Wohnout složil Vánoční koledu s doprovodným názvem Modlitba pro hříšníky. Vánoční píseň díky svému drsnému textu rozhodně nepřipomíná Tichou noc ani jiné mírumilovné vánoční evergreeny.

Kapela k písni dokonce natočila dokonce na jeden záběr i divoký klip. Jak už to u Wohnoutů bývá, samotné natáčení se zvrhlo v jednu divokou party. Členové punkové kapely se k natáčení sešli společně se svými kamarády v bytě jednoho kamaráda v pražských Vršovicích. Hudebníci, kteří se hrdě hlásí ke konzumaci lehkých drog, si nedopustili ve videu zobrazit oživlé vánoční balíčky kouřící jointa, nebo psychedelického kapra, který jako by vypadl z představ uživatele LSD.

Je na první pohled zřejmé, že si Matěj nedělá nic z toho, že byl během uplynulého roku pranýřován v tisku za to, že veřejně podvedl svou životní partnerku Daru Rolins. Z textu písně je zřejmé, že Matěj svých činů nelituje: „Přejeme nám do peklíčka, hodně radosti a štěstí a zdravíčka. Ať svědomí nás netlačí, to pro začátek postačí.“ Text dále pokračuje: „Hříšníci netvoří výjimku, taky si chtějí užít trošinku, vánoční pohodu jako vy. Chceme si jako vy užít svátky, dárky na splátky, pohádky, omamné látky, jako vy.“

Matěj Homala vzkazuje svým fanoušků: „Život je legrace, tak hezký Vánoce!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám