Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na cenu za nejlepší herečku bylo na Českém lvu nominováno pět půvabných dam. Dvě z nich se ale slavnostního večera v Rudolfinu rozhodly nezúčastnit. Doma u televize zůstala Aňa Geislerová (48) a Jenovéfa Boková (31). Cenu získala jejich kolegyně Magdaléna Borová.

"Dnes budu držet palce z domova. Všem! Všem doma, venku, v krásných chvílích i v těžkých dobách. Odvahu!," vzkázala Geislerová. Radost měla z ceny pro maskérku filmu Havel Adrianu Bartošovou, která svoji nominaci proměnila. Na dálku pogratulovala všem kolegům.

"Za normálních okolností bych za chvíli kráčela do Rudolfina, ale dám to takhle! Myslím na všechny, co tam budete, a držím palce mým milovaným," napsala Boková na sociální sítě k fotce z domova a připojila informaci, že je negativní.

Zřejmě proto, aby se o ni fanoušci nebáli, protože do Rudolfina se mohlo pouze s potvrzením o negativním testu, takže to, že nepřišla, nebylo z důvodu pozitivního výsledku na Covid - 19. Palce mimochodem držela hlavně kolegovi Janu Cinnovi z televizního filmu Herec. Ten ale nominaci neproměnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám