Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stanislav K., který pracoval jako policista, se loni oběsil během natáčení show Výměna manželek. Už loni v srpnu padlo obvinění jednoho z členů štábu externí produkce, která pořad pro Novu dodává, z přečinu vydírání, nyní byla podaná obžaloba.

„V předmětné věci byla podána obžaloba dne 19. 2. 2021 k Okresnímu soudu v Opavě pro přečin vydírání,“ napsal Super.cz Okresní státní zástupce v Opavě Michal Koflák.

Natáčení Výměny manželek prý probíhalo v pohodové atmosféře, protože si Stanislav K. s náhradní manželkou rozuměl. To se podle Blesku, který cituje z obžaloby, nemělo zamlouvat obviněnému. A protože náhradní manželka je romského původu, snažil se údajně dle výpovědi syna zemřelého, aby to na kameře vyznělo tak, že je jeho otec rasista.

Policista Stanislav K. se pak dle obžaloby obával, že jeho na kameru natočené výroky povedou k jeho zatčení a stíhání. Před smrtí napsal dva dopisy na rozloučenou.

Člen štábu obvinění odmítá, vinu necítí.

Pokud by se vina prokázala, hrozí mu trest odnětí svobody v délce 6 měsíců až 4 roky nebo peněžitý trest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám