Hlavní obsah
Článek

Jitka Nováčková (31) prožila největší strach ve svém životě. Modelka a influencerka, která žije s partnerem Timem Sparvem a dvouměsíční dcerou Leah Elissou v řecké Larise, byla účastníkem silného zemětřesení, jehož síla se prý pohybovala okolo šesti stupňů Richterovy škály. V momentě přírodního jevu byla s malou dcerkou doma.

„Epicentrum zemětřesení prý bylo třicet kilometrů od nás. Nikdy jsem se tolik nebála o svůj život jako teď o Lein a Timův,“ svěřila se Nováčková.

„Nevěděla jsem, jestli budova spadne, jestli nás bombardují. Myslela jsem, že jsme ve válce, a že přišel náš konec,“ uvedla s pláčem Nováčková, která hrůzné okamžiky sdílela prostřednictvím svého profilu na sociální síti. Po první vlně zemětřesení se s rodinou přesunula mimo budovu. „Budova je stará, navíc bydlíme v nejvyšším šestém patře. Další zemětřesení prý ještě přijdou. Běžela jsem ven s malou jako šílená.

S modelkou se nám podařilo spojit. Ujistila nás, že je ona i její rodina v pořádku. „Sedíme všichni tři venku. Lidé jsou na náměstí, dál od budov, protože to je nejbezpečnější,“ řekla Super.cz Jitka. Nepříjemné chvíle ji ještě čekají, neboť se nemůže vrátit do pronajatého bytu. „Nějaké menší otřesy se mají vracet, proto podle všeho budeme venku celý den,“ řekla nám ještě Jitka Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám