Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) se nečekaně objevil ve vysílání The Late Late Show s Jamesem Cordenem. Kromě toho, že se vyjádřil k tématu, jak se s Meghan (42) vzdali svých královských pozic, prozradil také něco málo o své rodině.

Vzhledem k tomu, že už nemají povinnost dělit se s veřejností o své soukromí, je o jejich současném životě celkem málo informací. Proto fanoušky nesmírně potěšilo, když se Harry rozpovídal o synovi Archiem.

Harry popsal, že jejich večery v novém domově v LA vypadají zhruba tak, že syna nakrmí, vykoupou, přečtou mu pohádku a uloží ho. Pak si s Meghan dají večeři a sledují společně Netflix. Skoro jako každá normální rodina, že?

Prásknul také, že synovo první slůvko bylo krokodýl a že s královnou a princem Philipem jsou v kontaktu přes Zoom. „Moji prarodiče vědí, jak ho používat, několikrát jsme si volali a sledovali, jak Archie pobíhá kolem,“ nechal se slyšet Harry, který se za pár měsíců stane dvojnásobným otcem.

Mezitím celý svět netrpělivě čeká na jejich rozhovor s Oprah Winfrey, který by měl být puštěn do éteru 7. března. Ve stejný den, kdy britská televizní stanice uvede speciál s královnou Alžbětou II. (†96) k oslavě Dne Commonwealthu. Řeč královny je tradiční záležitostí a plánuje se velmi dlouho dopředu, spekulace o tom, že chtěla královská rodina odvést pozornost od rozhovoru Meghan a Harryho, tedy zůstávají pouze spekulacemi.

Reklama

Další články

Načítám