Hlavní obsah
Článek

Ryan Fischer (30), který pečoval o psy zpěvačky Lady Gaga (38), byl převezen do nemocnice poté, co ho neznámí muži čtyřikrát střelili do hrudníku, když venčil zpěvaččiny francouzské buldočky. Dva ze tří jejích miláčků byli odcizeni. O Fischerově stavu zatím nejsou zprávy.

K incidentu došlo ve středu okolo desáté večerní v ulici Sierra Bonita Avenue v Los Angeles, kde Fischer venčil Koji, Miss Asiu a Gustava. Přivolaná policie našla Fischera v bezvědomí a sotva dýchal. Dva ze psů, Gustavo a Koji, byli odcizeni, zatímco Miss Asia utekla a později ji našla policie.

Fischer se staral o zpěvaččiny psy, zatímco je v Itálii. Není jasné, jestli lupiči věděli, že jde o její zvířata a naplánovali loupež dopředu. Ceny francouzských buldočků obecně se v USA pohybují mezi 30 a 60 tisíci Kč.

Podle policie stříleli dva muži v baseballových čepicích, kteří následně ujeli v bílém BMW. Vyšetřování je v tuto chvíli na úplném začátku.

Zpěvačka aktuálně nabídla 500 tisíc dolarů (zhruba 10,6 miliónů korun českých) za navrácení Gustava a Kojiho, a to bez jakýchkoliv dodatečných otázek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám