Hlavní obsah
Článek

Herec Pavel Soukup, známý jako kriminalista ze seriálu Cesty domů, je velmi nekonvenční, co se týče tradic.Nadcházející Vánoce nevyjímaje. Dokonce si zahrává i s časem, kdy je slavit a předávat dárky. "Měníme ho operativně," řekl Super.cz.

Na Vánoce bývá Soukup s manželkou Izabelou, která vede taneční studio, v případě sněhu na chalupě, když prší zůstávají v Praze. Takže letos je volba jasná. "Některé vánoční rituály jsme si trochu uzpůsobili. Nečekáme za každou cenu, až se rozsvítí první hvězdička, ale operativně měníme čas, kdy k nám Ježíšek přiletí. Jednou to bylo ve dvě odpoledne a jiný rok, protože jsem některé dárky zapomněl předat, přiletěl ještě jednou druhý den ráno," přiznal Soukup.

Žádný šokující dárek, který sám dostal, si nevybavuje. " Ale já jsem jednou dal nečekaný dárek své ženě. Po dvanácti letech manželství jsem jí daroval druhý snubní prstýnek," svěřil. Ale trochu ji s předáváním pomučil. "Schoval jsem ho na stromeček do jedné z kouliček a ona si ho tam musela najít, takže nadělování dárků měla tak trochu jako bojovku," vzpomínal škodolibě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám