Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cestování je v dnešní době mnohem složitější a omezené. Kateřině Sokolové (35) se podařilo vyrazit za teplem. Nejkrásnější Češka roku 2007 vyrazila ještě před zavedením restrikcí s kamarádkou objevovat krásy Zanzibaru.

Cestování pro ni bylo částečně ulehčené z toho hlediska, že už prodělala onemocnění covid-19 a má protilátky.

„Vzhledem k tomu považuji cestování za bezpečnější jak pro mě, a stejně tak pro své okolí,“ řekla Super.cz Sokolová, která před cestou na exotický ostrov samozřejmě podstoupila PCR testy a to samé ji čeká při návratu do Česka.

„Cítím se tady naprosto bezpečně, na letišti měli všichni roušky včetně nás, všude jsou k dispozici desinfekce, personál našeho hotelu má roušky také a všude jsou k použití desinfekční prostředky,“ popisuje situaci Sokolová, která se na sociálních sítích pochlubila několika fotkami v plavkách. Na fotkách předvedla skvělé křivky. V poslední době na postavě tvrdě pracovala, neboť ji čekalo náročné focení kalendáře.

Vláda nakonec českým občanům zakázala cestu do hojně navštěvované africké země, ale modelka nezaznamenává, že by zde bylo vyšší riziko nákazy. „Co jsme s kamarádkou zaslechly od místních, tak je zde situace s covidem pod kontrolou. Takže se tu cítíme bezpečně a po návratu do Prahy půjdeme na testy znova a samozřejmě dodržíme nařízenou karanténu,“ říká Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám