Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denise Richards (50) obšťastňuje filmové diváky svou krásou už zhruba tři dekády. Role v komediích nebo akčních filmech však vyměnila v posledních letech za reality show. I s padesátkou na krku je ovšem neuvěřitelně sexy a okouzlující.

V 90. letech se Denise přesunula od modelingu k filmu, kariérní zlom přišel v roce 1999, kdy si zahrála po boku Pierce Brosnana Bond girl v Jeden svět nestačí. Za roli si bohužel vysloužila cenu za nejhorší herecký výkon ve vedlejší roli, o filmové nabídky ovšem od té doby neměla nouzi.

V roce 2002 se Richards provdala za Charlieho Sheena (58), s nímž má dvě náctileté dcery Lolu (15) a Sam (16). O čtyři roky později se rozvedli. Netřeba zdůrazňovat, že si s problémovým hercem užila své. Po rozvodu adoptovala třetí dceru Eloise, než konečně našla štěstí s hercem Aaronem Phypersem. Za toho se provdala v roce 2018 jen několik týdnů po seznámení.

Se Sheenem se Denise potkala už při natáčení parodie Nabitá zbraň 1 v roce 1991, dali se dohromady ovšem téměř o dekádu později. Už po představení jí však přišel sympatický.

O něco méně s ní ovšem sympatizoval Charlie, když se po rozvodu rozhodla pro vlastní reality show s názvem Denise Richards: It´s complicated. Dokonce se s Denise soudil, protože si nepřál, aby jeho dcery byly součástí show. Soud nakonec prohrál.

Dnes má spolu bývalý pár dobrý vztah, ovšem soužití s hercem, který nezřízeně hýřil, pil, fetoval a byl nevěrný, nebylo snadné. Jeho eskapády naťukla Denise i v biografii, kterou vydala v roce 2011. Kromě jiného popsala i hercovu paranoiu, kterou trpěl. Do domu si například nechal nainstalovat neprůstřelné dveře či požární tyč do skříně.

Díky show Paničky z Beverly Hills si herečka přišla na pěkný balík. Tvůrci jí údajně nabídli v přepočtu skoro 85 miliónů korun, což z ní udělalo nejlépe placenou celebritu v této show. Není tedy divu, že na nabídku kývla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám