Hlavní obsah
Článek

Danielu Hůlkovi (55) hrozí pokuta za návštěvu restaurace v době lockdownu v Čechách. Zpěvák si z toho ale nic nedělá, a jak sám říká, proti vládním opatřením a nařízením bude bojovat dál. Přiznal, že restauraci navštívil.

"Plně podporuji iniciativu Chcípl pes a hnutí Otevřeme Česko. Otevřenou restauraci Šeberák jsem navštívil po mrazivé procházce s celou rodinou s prostým cílem ohřát se a najíst. Této restauraci fandím a obdivuji majitele Jakuba Olberta za jeho odvahu," řekl Super.cz Hůlka.

Hůlka vystoupil na podzim na několika demonstracích. "Od počátku tzv. covid krize nesouhlasím s chaotickými vládními opatřeními a nedostatečnou komunikací ze strany vlády. Nesouhlasím s tím, že státnímu aparátu jsou od března vypláceny plné platy, dokonce i odměny v době, kdy je mnoho lidem znemožněno pracovat a živit své rodiny," říká rázně.

"Velmi mě zaráží, že ani sami vládní činitelé nedodržují vlastní nařízení. Svoji podporu lidem, kterým se kvůli vládním nařízením hroutí životy, budu vyjadřovat i nadále, a to nejen krachujícím živnostníkům, ale také izolovaným seniorům či dětem, kterým tato doba bere bezstarostné dětství," uvedl zpěvák s tím, že lidská svoboda a plná osobní zodpovědnost za vlastní zdraví pro něj stojí nad jakýmkoli politickým rozhodnutím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám