Hlavní obsah
Článek

Bára Mottlová (37)to zvládla. Včera herečka úspěšně složila náročné zkoušky a oficiálně se může věnovat práci realitní makléřky. Sama přiznává, že v podstatě podruhé složila maturitu. Mottlová začala pracovat v realitní kanceláři kvůli covidové situaci. Jako herečka je bez práce.

"Bylo to hodně náročné. Učila jsem se týden několik hodin denně, seděla jsem v knihách. Zkoušky jsou před komisí na vysoké škole, normálně jsem se cítila jako u maturity. Ještě že jsem byla vždycky šprtka," řekla Super.cz Mottlová a vysvětlila, že podle zákona z roku 2020 jsou pro práci realitní makléřky zkoušky povinné.

"Opravdu jsem byla podruhé u maturity. Nejdřív proběhla písemná zkouška. Pak je patnáct minut klasické potítko a následuje hodinová ústní zkouška. Ze zákonů, katastru, věcných břemen, kupní ceny minulostí, názvosloví. Je toho milión. Jsem strašně ráda, že to mám za sebou. Upřímně říkám, že jsem byla v totálním stresu," dodala Mottlová.

Práce v realitách ji nesmírně baví. "Chytlo mě to. Baví mě to moc, hodně jsem se toho naučila a doufám, že v tom budu dobrá," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám