Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v minulosti si Kateřina Kasanová (25) v hudebním klipu zahrála. Právě díky obsazení do hudebního zpracování písně NAHA se seznámila se svým pozdějším partnerem Benem Cristovaem (36). Když tedy dostala nabídku účinkovat v klipu zpěvačky Anastasie Talley Once, zaradovala se.

Držitelka titulu Miss Face Czech Republic dostala šanci svézt se v luxusních vozech, které na českých silnicích často nevídáme. „Natáčení jsem si moc užila nejen proto, že jsem milovník rychlých aut a měla jsem možnost řídit Pagani Zonda, což je závodní auto, jehož cena je zhruba 100 miliónů korun, ale taky proto, že jsem trávila dny se skvělým a profesionálním týmem lidí,“ řekla Super.cz modelka.

Kateřina si s kolegyní Frederikou Krenzelokovou zahrály nájemné vražedkyně, které pojí intimní přátelství. Tyto scény Kateřina nevnímala jako nutné zlo, podle všeho si je užila ještě víc než projížďky v drahých a unikátních autech. „Natáčení intimních postelových scén s Frederikou mi nedělalo problémy. Přece jen jsme krásné ženy. Všechno vypadalo hezky, sexy, ale rozhodně to nepůsobilo lacině,“ říká Kasanová.

Nemá sama modelka po těchto zkušenostech hudební ambice? „Spíš bych se raději prosadila v té herecké branži,“ říká Katka, která si podle našich informací zahraje princeznu v pohádce. „Uvidíme, co osud přinese a jak půjdu úspěchu naproti,“ dodala Kasanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám