Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

James Marsters (58), představitel upíra Spika v oblíbeném seriálu Buffy, přemožitelka upírů, se podle informací Us Weekly bude rozvádět. S Patricií Rahman (35) právě oslavili 10. výročí svatby, ovšem nemají spolu žádné děti. Láska to ale byla skoro jako z romantického seriálu.

Poznali se na koncertě v Amsterdamu v roce 2009, kde si také vyměnili telefonní čísla. „Seznámili jsme se v backstagi a vzal jsem si na ni číslo, ale pak mi vyprali kalhoty, co jsem měl ten večer na sobě, a zmizelo,“ svěřil se herec v roce 2006 časopisu People.

„Dal jsem jí svoje, ale opsala si ho špatně. Trvalo jí šest měsíců, než vyzkoušela všechny možné kombinace a dovolala se mi,“ popsal jejich příběh, který by lépe nevymyslel snad ani televizní scenárista.

Marsters požádal Rahman o ruku v roce 2010 v německém Trieru, kde tehdy studovala módu, vzali se v lednu 2011 v LA.

Herec byl v minulosti ženatý s Liane Davidson, s níž má syna Sullivana (24). Rozvedli se ale v roce 1997 po osmi letech manželství.

Reklama

Další články

Načítám