Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aydin Mod (19) z Říma se nechává tetovat a propichovat už od 11 let. Dle vlastních slov se snaží proměnit v potetovanou Barbie a zatím se jí to celkem daří.

Jako dítě si dělala piercingy sama, v 15 letech si nechala rozříznout jazyk a dnes je její tělo skoro kompletně pokryto tetováním. Má 20 piercingů, 12 zjizvení, potetované bulvy, roztahováky v uších, nose a dalších místech a výplně v tvářích a rtech, ale také ve stydkých pyscích.

Náušnice má i v bradavkách a intimních partiích a do své proměny vrazila už téměř 148 tisíc. Doufá, že si v budoucnu bude moci dovolit i zvětšení pozadí a poprsí.

„Jediný, komu se musím líbit, jsem já,“ nechala se slyšet Aydin, dříve známá také jako “upíří žena“. „Lidé mi někdy říkají, že jsem hnusná, ale upřímně to ani neberu jako urážku. Jsem normální člověk a žiji skvělý život. Pokud se to někomu nelíbí, ať se ode mě drží dál,“ sdělila Daily Staru.

„Naštěstí mám kolem sebe skvělé lidi, kteří mě podporují. Překvapivě si víc rozumím s těmi, co mají rozdílný životní styl než já,“ dodala.

A kam až chce se svou proměnou zajít? „Myslím, že s tím nikdy nepřestanu. Chci mít určitě celé tělo pokryté tetováním a piercingy. Permanentní kovové zuby, na kterých aktuálně pracuji, a asi si nechám víc potetovat oči, aby byly černější,“ prozradila své plány do budoucna.

„Každý měsíc si nechávám zvětšovat rty a plánuji zvětšení prsou a zadku,“ dodala s tím, že by se lidé neměli bát být jiní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám