Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Experti jí sice v show Svatba na první pohled lásku nenašli, Petra Malíková si na nedostatek nápadníků ale stěžovat nemůže. Ve svatební reality show se pokusila sblížit s fitness trenérem Reném, který o ni hodně stál. Učitelka z mateřské školky dala vztahu šanci, ale nakonec jim to nevyšlo.

Teď se jí prý možná rýsuje nový vztah. „Objevil se zajímavý muž, ale uvidíme, jak to dopadne, nerada předbíhám,“ řekla Super.cz Petra. Nápadník se s ní poznal přes Instagram. Stejně tak se nedávno seznámila i její kolegyně ze Svateb Natálka Mykytenko, ta se už s přítelem stihla ale i rozejít.

Svatba na první pohled - Petra a René

„Na Instagramu mám dostatek nápadníků,“ smála se Petra. Je jasné, že ne vždy je to zrovna to pravé ořechové.

Petru někteří diváci moc nemuseli, rozporuplné reakce ostatně sklízela i zmíněná Natálka. A snad právě proto si ji Petra oblíbila. „Natálka mi byla nejvíc sympatická,“ prozradila.

Natálka také nedávno promluvila o tom, že ač od začátku věděla, že Františka nechce, musela tak trochu hrát i kvůli divákům. Samotná Petra se přímo k Natálce vyjadřovat nechtěla, ale připustila, že natáčení pro ni nebylo jednoduché.

„Byli jsme směřováni určitým směrem, aby měl pořad úspěch. Během natáčení jsem se necítila ve své kůži, což je u experimentu asi normální,“ míní Petra, jež zpětně hodnotí, že před kamerami nebyla přirozená. Znovu by už do podobné show nešla. „Tato zkušenost mi dala hodně, ale už nemám potřebu zkoušet experiment znova. Myslím, že si dokážu poradit i sama,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám