Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co Dominika Gottová (50) musela vyhledat lékařskou pomoc. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) bere léky na vysoký tlak a do nemocnice zamířila právě kvůli zdravotním potížím spojeným s tlakem. Poté, co dostala kapačky, se její stav zlepšil a zamířila opět domů.

„Víkend jsem trávila doma a už je mi lépe,“ svěřila se nám Dominika, která se nyní soustředí na práci. „Věnuji se přípravě nové knihy o mé rodině a dalším projektům, které souvisí s odkazem mého tatínka. Pevně věřím, že letošní rok dovolí, aby se mohlo konat několik vzpomínkových akcí na něj,“ svěřila se Super.cz Gottová, která již na podzim loňského roku vydala knihu Poslední roky s Karlem.

„Jsem také velice zvědavá na jeho autobiografii, kterou za života rozepsal. Jeho řádky si velmi ráda přečtu, jen se bojím toho, že knihu za tatínka dodělává někdo jiný, a nejsem si jistá, zda bude dopsána tak, jak by si představoval. Ráda bych, aby se na tatínka vzpomínalo pravidelně a aby se má rodina stavěla čelem k projektům a akcím, které se ho týkají,“ svěřila se Dominika, která se chce více věnovat odkazu svého otce.

„Od podzimního oznámení Pražského hradu, že in memoriam obdržel od pana prezidenta nejvyšší státní vyznamenání, jsem to byla pouze já, kdo panu prezidentovi veřejně za tatínka poděkoval. Má rodina mlčí, stejně tak ve chvílích, kdy je tatínek veřejně napadán. Nerozumím tomu a ráda bych, aby bylo o tatínkův odkaz lépe pečováno,“ dodala Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám