Hlavní obsah
Článek

Režisér F. A. Brabec má už film o psím tulákovi Gumpovi dotočený a teď už jen dolaďuje. "Máme obrazovou stránku, to jsme stihli do Vánoc a jako kameraman jsem rád, že jsem si tím mohl pohrát. V lednu byl pak čas na zvukovou stránku," upřesnil pro Super.cz. Na film ovšem bude mít i další vzpomínku.

Náročné bylo natáčení hlavně kvůli tomu, že velkou roli hrají psi, které režisér nijak zvlášť neřídil a kamera prostě pořád jela. "Natočené hodiny se nedají ani spočítat. Trpělivost našeho střihače Aloise Fišárka byla obdivuhodná. I z tisíce hodin se dala vystříhat třeba tříminutová pasáž," nedokáže si běžný divák vůbec představit, kolik práce na filmu se zvířaty je.

Ani sám režisér neodolal a sám si jednoho psího nalezence domů vzal. "Máme doma Pepu. Moje žena si ho vyhlédla, když jsme natáčeli v útulku v Buštěhradě. Seděl tam, chudák, v kotci 4x4 metry a my máme zahradu velkou 2000 metrů, protože bydlíme na vesnici. Je tam absolutně šťastný. Ta radost se nedá za nic vyměnit," svěřil a pochlubil se nejen fotkou nového parťáka, ale filmovou scénou, kde účinkoval a kterou můžete vidět v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám