Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hayley Hasselhoff (28) se už od 14 let věnuje modelingu, a to ve velikostech plus size. Skrze své sociální sítě se snaží dodat sebevědomí ženám s plnými křivkami a v roce 2019 byla za své postoje, motivaci a inspiraci oceněna na galavečeru Žena roku.

„Když mi bylo čtrnáct, dostalo se mi skvělé příležitosti stát se zastánkyní všech těl, nic takového tehdy nebylo. Naučila jsem se, že krása přichází v různých tvarech a velikostech, a tohle hlásám,“ uvedla tehdy Hayley.

Naposledy se na svém instagramovém profilu odhalila při selfie v červené krajkové podprsence. Fotka si vysloužila nespočet srdíček od jejích fanoušků.

Hayley je mladší dcerou Davida Hasselhoffa (71) z manželství s Pamelou Bach. Má ještě starší sestru Taylor Ann (30). Kromě modelingu se věnuje také herectví. Objevila se v Pobřežní hlídce, v rodinné reality show The Hasselhoffs nebo v seriálu Huge.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám