Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co Míra (40) a Zorka (33) Hejdovi oznámili konec ve Snídani s Novou, představil moderátor nový projekt s názvem Osobní řidič Míra Hejda. V tom originálním způsobem testuje luxusní vozy, a zároveň plní lidem přání. A také sobě - být osobním řidičem byl totiž Mírův dětský sen.

„Vždycky jsem byl nadšenec do aut a je to mým koníčkem i prokletím (směje se). Byl to můj obor na střední škole a vždy mě to k nim táhlo,“ říká řidič a moderátor.

V prvním díle Hejda zorganizoval závod Lamborghini Urus vs. letadlo, a to proti pilotovi Redbull Air Race Petru Kopfsteinovi, v dalším získal povolení vyjet s Mercedesem G63 AMG červenou sjezdovku Aldrov v Krkonoších. A tentokrát došlo na velkou romantiku zakončenou žádostí o ruku.

Ze zájemců, kteří se mu do pořadu hlásí na sociální síti, vybral Míra Ondru, jenž se chystal navléknout prstýnek své přítelkyni Tereze. Pár vyzvedl luxusním Mercedesem a odvezl je na večeři do restaurace Zdeňka Pohlreicha (66), kterou jim jako překvapení pronajal.

„Chtěl jsem, aby to byl opravdu nezapomenutelný večer pro všechny. O žádosti o ruku tak věděl jenom Ondra a můj tým. Po svezení v luxusním autě jsme přijeli na místo a odměnou byl zaskočený výraz obou výherců, který se prohloubil po vstupu do restaurace a zahlédnutí Zdeňka, který je osobně přišel přivítat. Už tady to byly strašně fajn emoce, a přitom to pořád nebyl vrchol večera,“ popsal Hejda průběh romantického večera.

Na ukázku se můžete podívat ve videu, celý díl je ke zhlédnutí na Televizeseznam.cz.

Reklama

Další články

Načítám