Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světe, div se, Kourtney Kardashian (45) prý sbalil Travis Barker (45), bubeník slavné punk rockové kapely Blink-182. Tajně randí prý už od prosince a docela jim to klape. Potetovaného rockera si údajně oblíbil i klan Kardashian-Jenner, uvádí zdroj E! News.

Ten doplnil, že se Kourtney s Travisem zná léta, byli přáteli a sousedy. Barker dle zdrojů usiloval o Kourtney už delší dobu, a nakonec mu hrálo do karet hlavně to, že je pyšným dvojnásobným otcem. Kourtney má sama tři děti, a tak je to pro ni nejspíš důležité.

Údajný pár už dokonce nejednou vyfotili s dětmi Kourtney. Dle sociálních sítí pak oba trávili odpoledne v domě matky slavného klanu Kris Jenner. Muzikant také komentoval na Instagramu některé fotky Kourtney.

Kardashian naposledy veřejně randila s modelem Younesem Bendjimou (27), s nímž byla ve vztahu zhruba dva roky a několikrát se za tu dobu rozešli. Naposledy byli viděni společně na vánočním večírku Kardashianových v roce 2019.

Od té doby se Kourtney žádným novým partnerem nepochlubila, fanoušci donekonečna spekulují i o jejím vztahu s podnikatelem Scottem Disickem, s nímž má tři děti. Ten má ovšem nyní jiné věci na práci. Kourtney měla vždy slabost pro mladší muže, ostatně i Scott, s nímž byla ve vztahu deset let, je o něco mladší, Barker by byl po delší době jejím prvním starším partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám