Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Mottlová (37) už pár týdnů září s růžovou barvou na hlavě. Důvodem nebyla touha po nové image, ale poškozené vlasy ze silného odbarvování na platinovou blond. "Je to růžová ozdravná fáze pro mé vlasy. Mohou si trošku odpočinout. Rok jsem byla platinová blondýna, byl to velký zápřah pro mé vlasy, poničily se," řekla Super.cz Barbora.

Růžovou kštici si chce nechat minimálně na dva měsíce. "Cítím se v tom skvěle. Nic nenatáčím, divadla jsou zavřená, tak jsem si na dva tři měsíce mohla takový výkřik dovolit. Pak musíme přejít na lepší blonďatou formu, melír. Něco, co nebude vlasy tak ničit. Platinu už určitě ne," vysvětluje herečka, která začala pracovat jako realitní makléřka. Důvod je jediný: jako herečka je stále bez práce a sedět s rukama založenýma v klíně doma nechtěla. S růžovými vlasy prý v práci problém nikdo neměl.

Na novou barvu má kladné odezvy i od mužů. "Mé okolí na to reaguje velmi dobře, pár nápadníků to chválilo. Ale za sebe si myslím, že blond je blond," smála se.

Barbora je stále bez nové známosti, a jak sama říká, užívá si to. "Nejsem ve fázi, kdy bych se musela hned zadat. Jsem spokojená, učím se makléřinu, léčím nemocného pejska. Nehledám ženicha," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám