Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Muže roku Jakuba Krause (34) a bývalá reprezentantka v bikini fitness Eva Krausová je necelých osm měsíců po porodu ve skvělé formě. Všechna těhotenská kila má dole. A cvičení v tom hrálo velkou roli.

"Měla jsem po porodu komplikace, což mi všechno hodně posunulo," řekla Super.cz Eva Krausová. "Do 17. týdne mi bylo ultra zle, v důsledku porodu císařem, revize dělohy po šestinedělí a následného dodržení dalšího šestinedělí jsem se fyzicky dostala opravdu na nulu. Vlastně jsem nikdy za svůj život tak mimo kondici nebyla. Můj první pohyb byly procházky s kočárkem," překvapuje Eva Krausová.

"Vzpomínám si, že ty první byly maximálně 20 minut. Víc jsem nezvládla. Postupně jsem je začala protahovat na hodinu a více. K tomu jsem si postupně začala cvičit doma na podložce a také si zaplatila několik sezení s fyzioterapeutem. Fyzicky lépe jsem se začala cítit až na Tenerife, Sofince bylo pět měsíců. Byli jsme opravdu hodně venku a chodili a chodili. Chůze a cvičení 2-3x týdně je opravdu to, co mě dostalo zpátky," dodala s tím, že se snažila také zdravě jíst.

"Jde to hezky, krok po kroku. Zúročila jsem roky svých zkušeností. Je to a vždy bude o poměru příjem a výdej," uzavřela pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám