Hlavní obsah
Článek

Je závislá na cvičení a pohyb potřebuje pro své tělo stejně jako vodu a kyslík. V době koronavirové pandemie ale Gabriela Partyšová (45) nemůže trénovat v posilovnách a navštěvovat studia jógy. Moderátorka si ale poradila. Cvičí s osobním trenérem online.

„Jsem typ člověka, který se musí hodně hýbat. Jsem hodně akční, takže mně to absolutně vyhovuje. S pandemií mi přišla do mého života nová aktivita a jsem na Martinovi závislá,“ řekla Super.cz Partyšová.

„Nemůžeme se potkávat fyzicky. Všechno se řeší online, včetně obchodních meetingů a třídních schůzek. Cvičení online je fajn, jsem zvyklá cvičit doma. Potřebuju ale cíleně posilovat svalstvo a cvičení s Martinem Košťálem mně vyhovuje,“ říká Partyšová.

Tu jsme potkali výjimečně při cvičení s trenérem, jelikož spolu natáčeli videa pro Gábininy sociální sítě, kterými motivuje své fanoušky k pohybu. „Rozhodli jsme se motivovat lidi ke cvičení a ukázat, že to jde i v domácím prostředí jen s podložkou,“ říká Košťál.

I Gábina bývá někdy lenivá, ke cvičení se donutí tím, že si aspoň obleče sportovní outfit, a sama se tak k aktivitě lépe donutí. „Mám v životě různé fáze. Někdy méně cvičím, musím si ale obout boty a ke konci dne se dokopu k pohybu. Teď jsem ve fázi, kdy cvičím čtyřikrát týdně a těším se na to,“ říká Gábina Partyšová, která dobře ví, že letní postavička se formuje v zimě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám