Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V březnu uplyne rok, co do pěveckého nebe odešla Eva Pilarová (†80). Legendární česká zpěvačka zemřela ve svých osmdesáti letech v době první vlny koronavirové pandemie. Právě z toho důvodu se spekulovalo o tom, že příčinou smrti byla nemoc covid-19. Pandemie sice ovlivnila způsob rozloučení s oblíbenou umělkyní, ale příčina smrti byla jiná.

„Nebyla to ani rakovina, ani covid, jak potom vznikaly fámy - že umřela na covid. Protože třináctého vyhlásili covid a ona 14. března ráno zemřela na selhání ledvin,“ řekl Super.cz Kolomazník a definitivně tak rozpustil spekulace.

České pěvecké legendě se stal osudným nešťastný pád, ke kterému došlo v jejím bytě před dvěma lety. Výsledkem byla zlomená noha a ruka. Na nehodu se pak začaly nabalovat další komplikace.

„To byl spouštěč všeho. Tam to začalo. Ležela tři měsíce ve Vojenské nemocnici,“ uvedl Kolomanzník v pořadu Face To Face na Televizi Seznam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám