Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen fanoušci Přátel v tom mají jasno. Fandové nejoblíbenějších seriálů vyhodnotili nejlepší, ale také nejhorší epizody. Podívejte se, jak si stojí Simpsonovi, Hra o trůny, Stranger Things, Perníkový táta a další.

Perníkový táta

Průměrné hodnocení seriálu Perníkový táta je dle databáze IMDb 9. A to je sakra vysoko. Nejoblíbenějším je pak 14. díl 5. série s názvem Ozymandiaz. Ten si od diváků vysloužil plný počet, tedy 10. Naopak nejhůře hodnocený je celovečerní film El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta, který získal hodnocení 7,3.

Hra o trůny

Kultovní seriál Hra o trůny hodnotí fanoušci v průměru na 8,8. To ale pouze kvůli poslední, osmé sérii, která fanoušky vyloženě naštvala, a dokonce sepisovali petice, aby ji tvůrci natočili znovu. Shodně, s hodnocením 9,9, pak ocenili hned několik epizod. A to Deště Kastameru - 9. díl 3. série, Tvrdodomov - 8. díl 5. série, Bitva Bastardů - 9. díl 6. série a Vichry zimy - 10. díl 6. série. Fanoušky pak nejspíš nepřekvapí, že nejhůře hodnoceným je 6. díl 8., tedy poslední série s názvem Železný trůn. Ten se dočkal pro tvůrce jistě zdrcujícího hodnocení 4,1.

Živí mrtví

Seriál Živí mrtví zhodnotili diváci v průměru na 8,1. Nejvíce se jim pak líbila 8. epizoda 4. řady s názvem Není cesty zpátky, která si vysloužila hodnocení 9,7. Nejméně pak 6. epizoda 7. řady s názvem Město žen, kterou ohodnotili na 5,6.

Teorie velkého třesku

Seriál Teorie velkého třesku má průměrné hodnocení 7,9 a jasně nejoblíbenější je 24. díl 12. série, tedy poslední díl sitkomu Stockholmský syndrom. Ten získal hodnocení 9,6. Nejméně oblíbených je pak dílů hned několik, všechny se shodným hodnocením 6,8 - Raketový nástup pomanželské krize (1. epizoda 9. řady), Akceptace nezdolatelné výzvy (22. epizoda 10. řady), Přiřčení rezervace (17. epizoda 11. řady) a Planetární kolize (5. epizoda 12. řady).

Stranger Things

Netflixová senzace Stranger Things si od diváků vysloužila průměrné hodnocení 8,7 a jejich nejoblíbenějšími díly jsou Kapitola osmá: Vzhůru nohama - poslední díl 1. řady a Kapitola devátá: Brána - poslední díl 2. řady, které získaly 9,4. Nejméně se pak divákům líbil 7. díl 2. řady s názvem Kapitola sedmá: Ztracená sestra, ten se dočkal hodnocení 6,1.

Koruna

Další veleúspěšný počin z dílny Netflixu ohodnotili diváci v průměru na 8,6. Nejlepším dílem Koruny je pak 3. epizoda 3. série pojmenovaná Aberfan. Nejhoršími díly, i když i tak s poměrně vysokým hodnocením 8,1, jsou 1. díl 3. řady Olding, 5. díl 3. řady Převrat a 7. díl 3. řady Měsíční prach.

Simpsonovi

A nelze samozřejmě opomenout ani nekonečný seriál Simpsonovi. Ten diváci hodnotí v průměru na 7,6 a nejoblíbenější epizodou je 23. z 8. série Homerův nepřítel. Nejméně se pak divákům líbil díl 22. z 23. série Líza a Lady Gaga. Na to, že šlo o poslední díl dané řady jej diváci hodnotili poměrně nízko, a sice na 3,9.

Reklama

Další články

Načítám