Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V oblíbené reality show Výměna manželek budou opět velkým problémem úklid a hygiena. Svoje rodiny si na deset dní vymění maminky Marie (36) a Monika (37). První účastnice má ale hned po příjezdu do svého nového obydlí problém s čistotou, a proto se pustí do velkého úklidu, aby se cítila jako doma.

Při čištění trouby se ovšem Marii začne dělat na zvracení a na pomoc si musí vzít utěrku, kterou si zaváže kolem úst a nosu.

„Jdu deratizovat troubu. Nedá se u toho stát, viděla jsem tam (v bytě) nějaké parfémy, půjdu a budu je před sebe cákat. To je hnus,“ svěřila se na kameru značně znechucená Marie.

S utěrkou na obličeji se přece jen odvážila a do úklidu se pustila. Své momentální dojmy ale nenechala bez komentáře. „Bez utěrky nemůžu, a to jsem sem dala voňavku. Tohle jsem v životě neviděla, to je letitý, to není týdenní bordel. V tomhle nemůžou péct ani vařit, a jestli jo, tak to nechápu,“ diví se Marie, která se chvílemi tak dáví, že se odbíhá uklidnit na chodbu.

Podívejte se ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám