Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyšla najevo láska Bena Afflecka (51) a Any de Armas (32), fanoušky to nesmírně potěšilo. Po rozvodu a několika pobytech v protialkoholní léčebně herci štěstí v lásce velmi přáli. Ovšem po skoro ročním vztahu je prý s jejich láskou konec, píše People.

Časopis uvádí několik nejmenovaných zdrojů, podle nichž se pár rozešel v dobrém po vzájemné dohodě. Sexy Bond girl údajně nechce zůstávat v LA, kde má ale vazby a děti Ben.

Ana se momentálně izoluje na rodné Kubě, a předvedla se s rozverným mikádem. Herečka se objevila na youtubovém kanále kamarádky Claudie Mumy.

„Jsou každý někde jinde. Mají se vzájemně v úctě a chovají k sobě vřelé city. Ben na sobě stále pracuje, má před sebou tři projekty a k tomu se věnuje dětem. Oba jsou spokojení tam, kde jsou,“ uvedl jeden ze zdrojů People.

Přitom ještě nedávno to vypadalo, že je jejich vztah čím dál vážnější. V létě se dokonce spekulovalo, že Ana prodává svůj kalifornský dům, a později byla viděna, jak stěhuje své věci do domu Afflecka. Někteří tak už začali spekulovat o zásnubách.

Ana a Ben se potkali při natáčení snímku Deep Water v září 2019. Neprodleně po natáčení, během něhož zjevně přeskočila jiskra, se vydali společně do Karibiku a celý loňský rok strávili společným venčením pejsků a romantickými procházkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám