Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Alžbeta Bartošová se již před Vánocemi těšila, že navštíví opět svou rodinu na Slovensku. Kvůli vládním restrikcím do posledních chvil nevěděla, zda zvládne na konci roku z Česka odjet. Nakonec se jí to podařilo a za hranicemi byla přes měsíc. Většinu svého času trávila na chalupě.

„Na chatě jsem byla víc jak měsíc. Do Prahy jsem se vrátila na zkoušení Lásky nebeské. Bylo tam krásně a byl to balzám na duši. Být v přírodě, chodit na turistiku, ale už mi chyběla společnost,“ svěřila se Super.cz zpěvačka a s tím, že na Slovensku jsou samozřejmě přísné restrikce, spojené s pandemií koronaviru.

„Na Slovensku je už totiž nějaký čas zákaz se sdružovat. Vytvářely se jen takové bubliny, dvě rodiny mezi sebou. Byly uzavřené i okresy, takže i o Vánocích jsme byli s přítelem poprvé sami,“ svěřila se Alžbeta, která si čas na chalupě krátila odhrnováním sněhu nebo také učením.

„Já jsem ale byla do teď naložená v knihách, měla jsem zkouškové období ve škole. Teď mám malou pauzu a kolotoč začne zas,“ svěřila se Bartošová, která se už na jaře rozhodla, že období, kdy nemůže naplno věnovat svému povolání využije ke studiu na vysoké škole.

Reklama

Další články

Načítám